Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1214240

Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira


Marić, Martina
Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 1214240 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira
(Screening and influence of active edible films on the stability of minimally processed potato)

Autori
Marić, Martina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
25.09

Godina
2019

Stranica
64

Mentor
Mia Kurek

Ključne riječi
boja, ekstrakt lista masline, jestivi filmovi, minimalno procesirani krumpir, udio vode, udio masti
(colour, olive leaf extract, edible films, minimally processed potato, water content, fat content)

Sažetak
Minimalnim procesiranjem krumpira skraćuje se rok trajnosti upakiranog proizvoda, Cilj istraživanja bio je ispitati utjecaj jestivih premaza sa ili bez ekstrakta lista masline na trajnost minimalno procesiranog krumpira te na smanjenje masti tijekom prženja.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
IP-2016-06-5343 - Inovativne tehnike u minimalnoj preradi krumpira (Solanum tuberosum) i njegova zdravstvena ispravnost nakon pripreme (IMPROvePOTATO) (Levaj, Branka, HRZZ - 2016-06) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mia Kurek (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Marić, Martina
Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Marić, M. (2019) 'Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira', diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mari\'{c}, Martina}, year = {2019}, pages = {64}, keywords = {boja, ekstrakt lista masline, jestivi filmovi, minimalno procesirani krumpir, udio vode, udio masti}, title = {Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira}, keyword = {boja, ekstrakt lista masline, jestivi filmovi, minimalno procesirani krumpir, udio vode, udio masti}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mari\'{c}, Martina}, year = {2019}, pages = {64}, keywords = {colour, olive leaf extract, edible films, minimally processed potato, water content, fat content}, title = {Screening and influence of active edible films on the stability of minimally processed potato}, keyword = {colour, olive leaf extract, edible films, minimally processed potato, water content, fat content}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font