Pregled bibliografske jedinice broj: 1199638
Food commons in Croatia between recognition and ignorance
Food commons in Croatia between recognition and ignorance // International conference on Food Commons in Europe and Beyond
online, 2021. (predavanje, međunarodna recenzija, neobjavljeni rad, znanstveni)
CROSBI ID: 1199638 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Food commons in Croatia between recognition and
ignorance
Autori
Slavuj Borčić, Lana ; Cvitanović, Marin
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni
Skup
International conference on Food Commons in Europe and Beyond
Mjesto i datum
Online, 09.12.2021
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
food commons ; Croatia
Sažetak
The main objective of this research was to determine the different types of food commons in Croatia, i.e. the spaces used as common resources for food production and collection, as well as who are the commoners who manage these resources.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Geografija