Pregled bibliografske jedinice broj: 1194500
Uloga kvalitete gastro ponude i usluge pri odabiru jahte s profesionalnom posadom za krstarenje
Uloga kvalitete gastro ponude i usluge pri odabiru jahte s profesionalnom posadom za krstarenje // Proceedings of 1st scientific an dprofessional conference with international participation "The Challenges of today: Tourisam Today - for Tomorrow"
Šibenik: Veleučilište u Šibeniku, 2013. str. 622-631 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni)
CROSBI ID: 1194500 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Uloga kvalitete gastro ponude i usluge pri odabiru
jahte s profesionalnom posadom za krstarenje
(The role of gastronomic quality and service in yacht
selection with professional cruising crew)
Autori
Bijelić Marita, Gaćina Nikolina, Gardijan Petar
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), stručni
Izvornik
Proceedings of 1st scientific an dprofessional conference with international participation "The Challenges of today: Tourisam Today - for Tomorrow"
/ - Šibenik : Veleučilište u Šibeniku, 2013, 622-631
Skup
1st scientific and professional conference with international participation "The Challenges of today: Tourisam Today - for Tomorrow"
Mjesto i datum
Šibenik, Hrvatska, 19.09.2013. - 20.09.2013
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
gastro ponuda, mediteranska prehrana
(gastronomic offer, Mediterranean diet)
Sažetak
U radu je prikazana važnost gastro ponude u jahting turizmu kao obliku luksuznog turizma.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Nutricionizam, Interdisciplinarne društvene znanosti