Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1194500

Uloga kvalitete gastro ponude i usluge pri odabiru jahte s profesionalnom posadom za krstarenje


Bijelić Marita, Gaćina Nikolina, Gardijan Petar
Uloga kvalitete gastro ponude i usluge pri odabiru jahte s profesionalnom posadom za krstarenje // Proceedings of 1st scientific an dprofessional conference with international participation "The Challenges of today: Tourisam Today - for Tomorrow"
Šibenik: Veleučilište u Šibeniku, 2013. str. 622-631 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni)


CROSBI ID: 1194500 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Uloga kvalitete gastro ponude i usluge pri odabiru jahte s profesionalnom posadom za krstarenje
(The role of gastronomic quality and service in yacht selection with professional cruising crew)

Autori
Bijelić Marita, Gaćina Nikolina, Gardijan Petar

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), stručni

Izvornik
Proceedings of 1st scientific an dprofessional conference with international participation "The Challenges of today: Tourisam Today - for Tomorrow" / - Šibenik : Veleučilište u Šibeniku, 2013, 622-631

Skup
1st scientific and professional conference with international participation "The Challenges of today: Tourisam Today - for Tomorrow"

Mjesto i datum
Šibenik, Hrvatska, 19.09.2013. - 20.09.2013

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
gastro ponuda, mediteranska prehrana
(gastronomic offer, Mediterranean diet)

Sažetak
U radu je prikazana važnost gastro ponude u jahting turizmu kao obliku luksuznog turizma.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Nutricionizam, Interdisciplinarne društvene znanosti



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Nikolina Gaćina (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bijelić Marita, Gaćina Nikolina, Gardijan Petar
Uloga kvalitete gastro ponude i usluge pri odabiru jahte s profesionalnom posadom za krstarenje // Proceedings of 1st scientific an dprofessional conference with international participation "The Challenges of today: Tourisam Today - for Tomorrow"
Šibenik: Veleučilište u Šibeniku, 2013. str. 622-631 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni)
Bijelić Marita, Gaćina Nikolina, Gardijan Petar (2013) Uloga kvalitete gastro ponude i usluge pri odabiru jahte s profesionalnom posadom za krstarenje. U: Proceedings of 1st scientific an dprofessional conference with international participation "The Challenges of today: Tourisam Today - for Tomorrow".
@article{article, year = {2013}, pages = {622-631}, keywords = {gastro ponuda, mediteranska prehrana}, title = {Uloga kvalitete gastro ponude i usluge pri odabiru jahte s profesionalnom posadom za krstarenje}, keyword = {gastro ponuda, mediteranska prehrana}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u \v{S}ibeniku}, publisherplace = {\v{S}ibenik, Hrvatska} }
@article{article, year = {2013}, pages = {622-631}, keywords = {gastronomic offer, Mediterranean diet}, title = {The role of gastronomic quality and service in yacht selection with professional cruising crew}, keyword = {gastronomic offer, Mediterranean diet}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u \v{S}ibeniku}, publisherplace = {\v{S}ibenik, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font