Pregled bibliografske jedinice broj: 1193
Zelena masa lucerne - značajan čimbenik kakvoćne ishrane stoke
Zelena masa lucerne - značajan čimbenik kakvoćne ishrane stoke // Zbornik sažetaka simpozija / Varga, B. ; Pucarić, A. ; Uremović, Z. ; Borošić, J. ; Herjavec, S. (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1997. str. 63-63 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, pregledni)
CROSBI ID: 1193 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Zelena masa lucerne - značajan čimbenik kakvoćne ishrane stoke
(Alfalfa green mass as the significant factor in qualitative live stock feeding)
Autori
Stjepanović, Mirko ; Bukvić, Gordana ; Popović, Svetislav ; Grljušić, Sonja
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, pregledni
Izvornik
Zbornik sažetaka simpozija
/ Varga, B. ; Pucarić, A. ; Uremović, Z. ; Borošić, J. ; Herjavec, S. - Zagreb : Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1997, 63-63
Skup
XXXIII. ZNANSTVENI SKUP HRVATSKIH AGRONOMA S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM
Mjesto i datum
Pula, Hrvatska, 25.02.1997. - 28.02.1997
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
zelena lucerna; ishrana stoke; nadam
(fresh alfalfa; feed of catle; bloat)
Sažetak
Zelena lucerna se koristi malo u ishrani stoke, zbog straha od nadama. U radu su izneseni rezultati u prirastu korištenjem zelene lucerne i mjere koje je potrebno poduzeti da ne dođe do nadama stoke.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Projekti:
00730104
Ustanove:
Poljoprivredni institut Osijek
Profili:
Mirko Stjepanović
(autor)
Sonja Grljušić
(autor)
Svetislav Popović
(autor)
Gordana Bukvić
(autor)