Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 118647

Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda


Šubarić, Drago
Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda // 7. International Summer University Tuzla 2002 ; Final report / Đonlagić, Mirsad (ur.).
Tuzla: Univerzitet u Tuzli, 2002. str. 8-9 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 118647 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda
(Advacement in confectionery products technology)

Autori
Šubarić, Drago

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
7. International Summer University Tuzla 2002 ; Final report / Đonlagić, Mirsad - Tuzla : Univerzitet u Tuzli, 2002, 8-9

Skup
7. International Summer University Tuzla 2002

Mjesto i datum
Tuzla, Bosna i Hercegovina, 08.07.2002. - 17.07.2002

Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
Konditorski proizvodi; kakao proizvodi
(Confectionery products; cacao products)

Sažetak
Predavanje je obuhvatilo sljedeće teme: suvremene metode i postupci u proizvodnji konditorskih proizvoda ; standardne i zamjenske sirovine u proizvodnji konditorskih proizvoda ; promjene tijekom čuvanja konditorskih proizvoda, uzroci i sprječavanje ; ; suvremene metode analize sirovina i gotovih proizvoda ; proizvodnja tradicionalnih konditorskih proizvoda (lokalnog obilježja).

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0113001

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Drago Šubarić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Šubarić, Drago
Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda // 7. International Summer University Tuzla 2002 ; Final report / Đonlagić, Mirsad (ur.).
Tuzla: Univerzitet u Tuzli, 2002. str. 8-9 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
Šubarić, D. (2002) Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda. U: Đonlagić, M. (ur.)7. International Summer University Tuzla 2002 ; Final report.
@article{article, author = {\v{S}ubari\'{c}, Drago}, editor = {\DJonlagi\'{c}, M.}, year = {2002}, pages = {8-9}, keywords = {Konditorski proizvodi, kakao proizvodi}, title = {Dostignu\'{c}a u tehnologiji konditorskih proizvoda}, keyword = {Konditorski proizvodi, kakao proizvodi}, publisher = {Univerzitet u Tuzli}, publisherplace = {Tuzla, Bosna i Hercegovina} }
@article{article, author = {\v{S}ubari\'{c}, Drago}, editor = {\DJonlagi\'{c}, M.}, year = {2002}, pages = {8-9}, keywords = {Confectionery products, cacao products}, title = {Advacement in confectionery products technology}, keyword = {Confectionery products, cacao products}, publisher = {Univerzitet u Tuzli}, publisherplace = {Tuzla, Bosna i Hercegovina} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font