Pregled bibliografske jedinice broj: 118647
Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda
Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda // 7. International Summer University Tuzla 2002 ; Final report / Đonlagić, Mirsad (ur.).
Tuzla: Univerzitet u Tuzli, 2002. str. 8-9 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 118647 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Dostignuća u tehnologiji konditorskih proizvoda
(Advacement in confectionery products technology)
Autori
Šubarić, Drago
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
7. International Summer University Tuzla 2002 ; Final report
/ Đonlagić, Mirsad - Tuzla : Univerzitet u Tuzli, 2002, 8-9
Skup
7. International Summer University Tuzla 2002
Mjesto i datum
Tuzla, Bosna i Hercegovina, 08.07.2002. - 17.07.2002
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
Konditorski proizvodi; kakao proizvodi
(Confectionery products; cacao products)
Sažetak
Predavanje je obuhvatilo sljedeće teme: suvremene metode i postupci u proizvodnji konditorskih proizvoda ; standardne i zamjenske sirovine u proizvodnji konditorskih proizvoda ; promjene tijekom čuvanja konditorskih proizvoda, uzroci i sprječavanje ; ; suvremene metode analize sirovina i gotovih proizvoda ; proizvodnja tradicionalnih konditorskih proizvoda (lokalnog obilježja).
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA