Pregled bibliografske jedinice broj: 1185794
Influence temperature on kinetics of halogen pasta drying
Influence temperature on kinetics of halogen pasta drying // Abstract Book International Congress Flour– Bread ; ’01. - 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Opatija: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2001. str. 51-51 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 1185794 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Influence temperature on kinetics of halogen pasta
drying
Autori
Tomas, Srećko ; Planinić, Mirela ; Velić, Darko'
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Abstract Book International Congress Flour– Bread ; ’01. - 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists
/ Ugarčić-Hardi, Žaneta - Opatija : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2001, 51-51
ISBN
953-97478-8-0
Skup
International Congress Flour– Bread ; ’01. - 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 14.11.2001. - 17.11.2001
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
Influence temperature on kinetics of halogen pasta drying
Sažetak
The aim of this paper was laboratory investigation of the drying temperature influence on halogen drying kinetics of three pasta types (spaghetti, "fida" and "lace" pasta)
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek