Pregled bibliografske jedinice broj: 1169632
Priče iz konzerve. Povijest prerade i konzerviranja riba na sjeveroistočnom Jadranu, Iva Kosmos, Tanja Petrović i Martin Pogačar, ur., Srednja Europa, Zagreb, 2020., 301 str.
Priče iz konzerve. Povijest prerade i konzerviranja riba na sjeveroistočnom Jadranu, Iva Kosmos, Tanja Petrović i Martin Pogačar, ur., Srednja Europa, Zagreb, 2020., 301 str. // Etnološka tribina : godišnjak Hrvatskog etnološkog društva, 51 (2021), 44; 267-269 (nije recenziran, prikaz, ostalo)
CROSBI ID: 1169632 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Priče iz konzerve. Povijest prerade i konzerviranja riba na sjeveroistočnom Jadranu, Iva Kosmos, Tanja Petrović i Martin
Pogačar, ur., Srednja Europa, Zagreb, 2020., 301 str.
(Canned stories. History of fish processing and canning in the northeastern Adriatic, Iva Kosmos, Tanja Petrović & Martin
Pogačar, ed., Srednja Europa, Zagreb, 2020., 301 pg.)
Autori
Matošević, Andrea
Izvornik
Etnološka tribina : godišnjak Hrvatskog etnološkog društva (0351-1944) 51
(2021), 44;
267-269
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, prikaz, ostalo
Ključne riječi
Riblje konzerve, rad, etnografija
(Canned fish, work, ethnography)
Sažetak
Prikaz zbornika radova Priče iz konzerve. Povijest prerade i konzerviranja riba na sjeveroistočnom Jadranu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Povijest, Etnologija i antropologija
Citiraj ovu publikaciju:
Časopis indeksira:
- Web of Science Core Collection (WoSCC)
- Emerging Sources Citation Index (ESCI)
- Scopus