Pregled bibliografske jedinice broj: 1166966
Elaborat prijave znanstvenog programa: Unapređenje tehnoloških postupaka i procesa u proizvodnji hrane
Elaborat prijave znanstvenog programa: Unapređenje tehnoloških postupaka i procesa u proizvodnji hrane, 2006. (elaborat/studija).
CROSBI ID: 1166966 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Elaborat prijave znanstvenog programa: Unapređenje
tehnoloških postupaka i procesa u proizvodnji hrane
Autori
Tomas, Srećko ; Bilić, Mate ; Šeruga, Bernarda ; Magdić, Damir ;
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, elaborat/studija
Godina
2006
Ključne riječi
Elaborat prijave znanstvenog programa: Unapređenje tehnoloških postupaka i procesa u proizvodnji hrane
Sažetak
Izrađen je Elaborat prijave znanstvenog programa: Unapređenje tehnoloških postupaka i procesa u proizvodnji hrane.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Interdisciplinarne tehničke znanosti, Prehrambena tehnologija, Interdisciplinarne biotehničke znanosti
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek