Pregled bibliografske jedinice broj: 1166574
Effect of polydextrose on thermophysical properties of chicken surimi
Effect of polydextrose on thermophysical properties of chicken surimi // 32. Symposium "Actual Tasks on Agricultural Engineering"
Opatija, Hrvatska, 2004. str. 1-1 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 1166574 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Effect of polydextrose on thermophysical properties
of chicken surimi
Autori
Kovačević, Dragan ; Šubarić, Drago ; Tomas, Srećko ; Bilić, Mate ;
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Skup
32. Symposium "Actual Tasks on Agricultural Engineering"
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 2004
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
Effect of polydextrose on thermophysical properties of chicken surimi
Sažetak
Effect of polydextrose on thermophysical properties of chicken surimi, Opatija, Hrvatska, 23.-27. 02, 2004.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija, Interdisciplinarne biotehničke znanosti
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek