Pregled bibliografske jedinice broj: 1166502
Modelling of drying kinetics for food products
Modelling of drying kinetics for food products // Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionis
Zagreb, Hrvatska, 1994. str. 1-1 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 1166502 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Modelling of drying kinetics for food products
Autori
Tomas, Srećko ; Skansi, Darko'
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Skup
Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionis
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 15.06.1994. - 17.06.1994
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
Modelling of drying kinetics for food products
Sažetak
Modelling of drying kinetics for food products
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek