Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1166036

Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno-procesnom inženjerstvu


Tomas, Srećko; Bilić, Mate;
Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno-procesnom inženjerstvu
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2006


CROSBI ID: 1166036 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno-procesnom inženjerstvu

Autori
Tomas, Srećko ; Bilić, Mate ;

Vrsta obrazovnog materijala
Skripta (visokoškolsko obrazovanje)

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2006

Stranica
64

Ključne riječi
Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno-procesnom inženjerstvu

Sažetak
Izrađena je skripta: Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno-procesnom inženjerstvu.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Interdisciplinarne tehničke znanosti, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Mate Bilić (autor)

Avatar Url Srećko Tomas (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Tomas, Srećko; Bilić, Mate;
Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno-procesnom inženjerstvu
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2006
Tomas, S., Bilić, M. & (2006) Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno-procesnom inženjerstvu. Osijek. Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@unknown{unknown, author = {Tomas, Sre\'{c}ko and Bili\'{c}, Mate}, year = {2006}, pages = {64}, keywords = {Specijalne tehnike su\v{s}enja i suvremene su\v{s}ionice u prehrambeno-procesnom in\v{z}enjerstvu}, title = {Specijalne tehnike su\v{s}enja i suvremene su\v{s}ionice u prehrambeno-procesnom in\v{z}enjerstvu}, keyword = {Specijalne tehnike su\v{s}enja i suvremene su\v{s}ionice u prehrambeno-procesnom in\v{z}enjerstvu}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@unknown{unknown, author = {Tomas, Sre\'{c}ko and Bili\'{c}, Mate}, year = {2006}, pages = {64}, keywords = {Specijalne tehnike su\v{s}enja i suvremene su\v{s}ionice u prehrambeno-procesnom in\v{z}enjerstvu}, title = {Specijalne tehnike su\v{s}enja i suvremene su\v{s}ionice u prehrambeno-procesnom in\v{z}enjerstvu}, keyword = {Specijalne tehnike su\v{s}enja i suvremene su\v{s}ionice u prehrambeno-procesnom in\v{z}enjerstvu}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font