Pregled bibliografske jedinice broj: 1166036
Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno-procesnom inženjerstvu
Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno-procesnom inženjerstvu
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2006
CROSBI ID: 1166036 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u
prehrambeno-procesnom inženjerstvu
Autori
Tomas, Srećko ; Bilić, Mate ;
Vrsta obrazovnog materijala
Skripta (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2006
Stranica
64
Ključne riječi
Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno-procesnom inženjerstvu
Sažetak
Izrađena je skripta: Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno-procesnom inženjerstvu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Interdisciplinarne tehničke znanosti, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek