Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1166018

Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog sušenja krumpira


Tomas, Srećko; Planinić, Mirela; Velić, Darko;
Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog sušenja krumpira // 17. Hrvatsko savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja poljoprivrednih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem: „ZRNKO 2001“, Sažeci radova savjetovanja / Krička, Tajana (ur.).
Trakošćan: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2001. str. 1-1 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 1166018 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog sušenja krumpira

Autori
Tomas, Srećko ; Planinić, Mirela ; Velić, Darko ;

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
17. Hrvatsko savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja poljoprivrednih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem: „ZRNKO 2001“, Sažeci radova savjetovanja / Krička, Tajana - Trakošćan : Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2001, 1-1

Skup
17. Hrvatsko savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja poljoprivrednih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem: „ZRNKO 2001“

Mjesto i datum
Trakošćan, Hrvatska, 08.05.2001. - 11.05.2001

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog sušenja krumpira

Sažetak
U ovom radu je ispitan utjecaj temperature sušenja na kinetiku infracrvenog sušenja krumpira.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Srećko Tomas (autor)

Avatar Url Darko Velić (autor)

Avatar Url Mirela Planinić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Tomas, Srećko; Planinić, Mirela; Velić, Darko;
Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog sušenja krumpira // 17. Hrvatsko savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja poljoprivrednih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem: „ZRNKO 2001“, Sažeci radova savjetovanja / Krička, Tajana (ur.).
Trakošćan: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2001. str. 1-1 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
Tomas, S., Planinić, M., Velić, D. & (2001) Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog sušenja krumpira. U: Krička, T. (ur.)17. Hrvatsko savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja poljoprivrednih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem: „ZRNKO 2001“, Sažeci radova savjetovanja.
@article{article, author = {Tomas, Sre\'{c}ko and Planini\'{c}, Mirela and Veli\'{c}, Darko}, editor = {Kri\v{c}ka, T.}, year = {2001}, pages = {1-1}, keywords = {Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog su\v{s}enja krumpira}, title = {Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog su\v{s}enja krumpira}, keyword = {Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog su\v{s}enja krumpira}, publisher = {Agronomski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Trako\v{s}\'{c}an, Hrvatska} }
@article{article, author = {Tomas, Sre\'{c}ko and Planini\'{c}, Mirela and Veli\'{c}, Darko}, editor = {Kri\v{c}ka, T.}, year = {2001}, pages = {1-1}, keywords = {Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog su\v{s}enja krumpira}, title = {Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog su\v{s}enja krumpira}, keyword = {Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog su\v{s}enja krumpira}, publisher = {Agronomski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Trako\v{s}\'{c}an, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font