Pregled bibliografske jedinice broj: 1166018
Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog sušenja krumpira
Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog sušenja krumpira // 17. Hrvatsko savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja poljoprivrednih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem: „ZRNKO 2001“, Sažeci radova savjetovanja / Krička, Tajana (ur.).
Trakošćan: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2001. str. 1-1 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 1166018 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog sušenja
krumpira
Autori
Tomas, Srećko ; Planinić, Mirela ; Velić, Darko ;
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
17. Hrvatsko savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja poljoprivrednih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem: „ZRNKO 2001“, Sažeci radova savjetovanja
/ Krička, Tajana - Trakošćan : Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2001, 1-1
Skup
17. Hrvatsko savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja poljoprivrednih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem: „ZRNKO 2001“
Mjesto i datum
Trakošćan, Hrvatska, 08.05.2001. - 11.05.2001
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
Utjecaj temperature na kinetiku infracrvenog sušenja krumpira
Sažetak
U ovom radu je ispitan utjecaj temperature sušenja na kinetiku infracrvenog sušenja krumpira.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek