Pregled bibliografske jedinice broj: 1164785
Centrifugiranje i isprešavanje u prehrambenom inženjerstvu
Centrifugiranje i isprešavanje u prehrambenom inženjerstvu
Mostar: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru, 2021
CROSBI ID: 1164785 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Centrifugiranje i isprešavanje u prehrambenom
inženjerstvu
Autori
Tomas, Srećko ; Krezić, Josipa
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Grad
Mostar
Godina
2021
Stranica
15
Ključne riječi
Centrifugiranje i isprešavanje u prehrambenom inženjerstvu
Sažetak
Izrađena je PowerPoint prezentacija dostupna online: Centrifugiranje i isprešavanje u prehrambenom inženjerstvu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija