Pregled bibliografske jedinice broj: 1164781
Sedimentacija u prehrambenom inženjerstvu
Sedimentacija u prehrambenom inženjerstvu
Mostar: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru, 2021
CROSBI ID: 1164781 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Sedimentacija u prehrambenom inženjerstvu
Autori
Tomas, Srećko ; Krezić, Josipa ;
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Grad
Mostar
Godina
2021
Stranica
6
Ključne riječi
Sedimentacija u prehrambenom inženjerstvu
Sažetak
Izrađena je PowerPoint prezentacija dostupna online: Sedimentacija u prehrambenom inženjerstvu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija