Pregled bibliografske jedinice broj: 1164547
Prijenos topline i tvari u procesiranju hrane – Vođenje topline (Kondukcija), Doktorski studij
Prijenos topline i tvari u procesiranju hrane – Vođenje topline (Kondukcija), Doktorski studij
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020
CROSBI ID: 1164547 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Prijenos topline i tvari u procesiranju hrane –
Vođenje topline (Kondukcija), Doktorski studij
Autori
Tomas, Srećko ; Planinić, Mirela ; Bucić-Kojić, Ana ;
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2020
Stranica
41
Ključne riječi
Prijenos topline i tvari u procesiranju hrane – Vođenje topline (Kondukcija), Doktorski studij
Sažetak
Izrađena je PowerPoint prezentaciju dostupnu online: Prijenos topline i tvari u procesiranju hrane – Vođenje topline (Kondukcija), Doktorski studij
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek