Pregled bibliografske jedinice broj: 1164275
Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća
Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća, 2006., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
CROSBI ID: 1164275 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i
povrća
Autori
Velić, Darko'
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, doktorska disertacija
Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Mjesto
Osijek
Datum
17.07
Godina
2006
Stranica
215
Mentor
Tomas, Srećko
Neposredni voditelj
Bilić, Mate
Ključne riječi
Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća
Sažetak
Obavljen je posao komentorstva na doktorskom radu Darka Velića: Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek