Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1164047

Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i određivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“


Tomas, Srećko'
Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i određivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“, 2006. (ostalo).


CROSBI ID: 1164047 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i određivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“

Autori
Tomas, Srećko'

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, ostalo

Godina
2006

Ključne riječi
Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i određivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“

Sažetak
Obavljena je recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i određivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Srećko Tomas (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Tomas, Srećko'
Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i određivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“, 2006. (ostalo).
Tomas, S. (2006) Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i određivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“.. Ostalo.
@unknown{unknown, author = {Tomas, Sre\'{c}ko'}, year = {2006}, keywords = {Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i odre\djivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“}, title = {Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i odre\djivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“}, keyword = {Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i odre\djivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“} }
@unknown{unknown, author = {Tomas, Sre\'{c}ko'}, year = {2006}, keywords = {Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i odre\djivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“}, title = {Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i odre\djivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“}, keyword = {Recenzija projekta: „Pripremanje sirovina i odre\djivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda“} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font