Pregled bibliografske jedinice broj: 1163440
Važniji tehnološki i tehnički činitelji pri vađenju korijena šećerne repe
Važniji tehnološki i tehnički činitelji pri vađenju korijena šećerne repe, 2008., diplomski rad, Poljoprivredni fakultet Osijek, Vinkovci
CROSBI ID: 1163440 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Važniji tehnološki i tehnički činitelji
pri vađenju korijena šećerne repe
(Important technological and technical factors
when extracting sugar beet roots)
Autori
Kovčević, Zvonko
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Poljoprivredni fakultet Osijek
Mjesto
Vinkovci
Datum
14.10
Godina
2008
Stranica
40
Mentor
Rapčan, Irena
Ključne riječi
šećerna repa, korijen, vađenje, činitelji
(sugar beet, root, extracting, factors)
Sažetak
U radu su prikazani i opisani tehnološki i tehnički činitelji pri vađenju šećerne repe.
Izvorni jezik
Hrvatski