Pregled bibliografske jedinice broj: 1162810
Effect of polydextrose on thermophysical properties of chicken surimi
Effect of polydextrose on thermophysical properties of chicken surimi // Proceeding of 32. Symposium "Actual Tasks on Agricultural Engineering" / Košutić, S. (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2004. str. 415-425 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 1162810 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Effect of polydextrose on thermophysical properties
of chicken surimi
Autori
Kovačević, Dragan ; Šubarić, Drago ; Tomas, Srećko ; Bilić, Mate ;
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
Proceeding of 32. Symposium "Actual Tasks on Agricultural Engineering"
/ Košutić, S. - Zagreb : Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2004, 415-425
Skup
32. Symposium "Actual Tasks on Agricultural Engineering"
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 2004
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
Effect of polydextrose on thermophysical properties of chicken surimi
Sažetak
Investigated effect of polydextrose on thermophysical properties of chicken surimi.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek