Pregled bibliografske jedinice broj: 1162792
Thermal loss anayisis of industrial baking of biscuits and wafers.
Thermal loss anayisis of industrial baking of biscuits and wafers. // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international participation Brašno-kruh '99 / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. str. 136-142 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 1162792 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Thermal loss anayisis of industrial baking of
biscuits and wafers.
Autori
Tomas, Srećko ; Šeruga, Bernarda ; Planinić, Mirela ;
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international participation Brašno-kruh '99
/ Ugarčić-Hardi, Ž. - Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000, 136-142
Skup
Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international participation Brašno-kruh '99
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 10.1999
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
Thermal loss anayisis of industrial baking of biscuits and wafers.
Sažetak
Investigated thermal loss anayisis of industrial baking of biscuits and wafers.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek