Pregled bibliografske jedinice broj: 1162782
Research on kinetics of industrial drying of long pasta
Research on kinetics of industrial drying of long pasta // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international parcipation Brašno-kruh ‘99 / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. str. 151-158 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 1162782 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Research on kinetics of industrial drying of long
pasta
Autori
Tomas, Srećko ; Šeruga, Bernarda ; Planinić, Mirela ;
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international parcipation Brašno-kruh ‘99
/ Ugarčić-Hardi, Ž. - Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000, 151-158
Skup
Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international parcipation Brašno-kruh ‘99
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 10.1999
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
Research on kinetics of industrial drying of long pasta
Sažetak
Research on kinetics of industrial drying of long pasta
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek