Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1162782

Research on kinetics of industrial drying of long pasta


Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Planinić, Mirela;
Research on kinetics of industrial drying of long pasta // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international parcipation Brašno-kruh ‘99 / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. str. 151-158 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)


CROSBI ID: 1162782 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Research on kinetics of industrial drying of long pasta

Autori
Tomas, Srećko ; Šeruga, Bernarda ; Planinić, Mirela ;

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni

Izvornik
Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international parcipation Brašno-kruh ‘99 / Ugarčić-Hardi, Ž. - Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000, 151-158

Skup
Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international parcipation Brašno-kruh ‘99

Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 10.1999

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
Research on kinetics of industrial drying of long pasta

Sažetak
Research on kinetics of industrial drying of long pasta

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Mirela Planinić (autor)

Avatar Url Bernarda Šeruga (autor)

Avatar Url Srećko Tomas (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Planinić, Mirela;
Research on kinetics of industrial drying of long pasta // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international parcipation Brašno-kruh ‘99 / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. str. 151-158 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
Tomas, S., Šeruga, B., Planinić, M. & (2000) Research on kinetics of industrial drying of long pasta. U: Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.)Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international parcipation Brašno-kruh ‘99.
@article{article, author = {Tomas, Sre\'{c}ko and \v{S}eruga, Bernarda and Planini\'{c}, Mirela}, editor = {Ugar\v{c}i\'{c}-Hardi, \v{Z}.}, year = {2000}, pages = {151-158}, keywords = {Research on kinetics of industrial drying of long pasta}, title = {Research on kinetics of industrial drying of long pasta}, keyword = {Research on kinetics of industrial drying of long pasta}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }
@article{article, author = {Tomas, Sre\'{c}ko and \v{S}eruga, Bernarda and Planini\'{c}, Mirela}, editor = {Ugar\v{c}i\'{c}-Hardi, \v{Z}.}, year = {2000}, pages = {151-158}, keywords = {Research on kinetics of industrial drying of long pasta}, title = {Research on kinetics of industrial drying of long pasta}, keyword = {Research on kinetics of industrial drying of long pasta}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font