Pregled bibliografske jedinice broj: 1162778
Influence of four temperatures on thermal conductivity of “Mlinci” dough
Influence of four temperatures on thermal conductivity of “Mlinci” dough // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international parcipation Brašno-kruh ‘99 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. str. 159-164 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 1162778 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Influence of four temperatures on thermal
conductivity of “Mlinci” dough
Autori
Šeruga, Bernarda ; Ugarčić-Hardi, Žaneta ; Tomas, Srećko ; Šeruga, Marijan ;
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international parcipation Brašno-kruh ‘99
/ Ugarčić-Hardi, Žaneta - Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000, 159-164
Skup
Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international parcipation Brašno-kruh ‘99
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 10.1999
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
Influence of four temperatures on thermal conductivity of “Mlinci” dough
Sažetak
Investigated influence of four temperatures on thermal conductivity of “Mlinci” dough.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Žaneta Ugarčić-Hardi
(autor)
Marijan Šeruga
(autor)
Bernarda Šeruga
(autor)
Srećko Tomas
(autor)