Pregled bibliografske jedinice broj: 1162284
Jedinične operacije u prehrambenom i procesnom inženjerstvu
Jedinične operacije u prehrambenom i procesnom inženjerstvu
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019
CROSBI ID: 1162284 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Jedinične operacije u prehrambenom i procesnom
inženjerstvu
(Units operations at food and process engineering)
Autori
Tomas, Srećko ; Planinić, Mirela ; Bucić-Kojić, Ana
Vrsta obrazovnog materijala
Skripta (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2019
Stranica
357
Ključne riječi
Jedinične operacije, prehrambeno inženjerstvo, procesno inženjerstvo
(Units operations, food engineering, process engineering)
Sažetak
Skripta za studente na diplomskom studiju prehrambenog, odnosno procesnog inženjerstva.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemijsko inženjerstvo, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek