Pregled bibliografske jedinice broj: 1134554
2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts
2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts / Miličević, Borislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021 (zbornik sažetaka)
CROSBI ID: 1134554 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY-
PRODUCTS - Book of Abstracts
Urednik/ci
Miličević, Borislav
Ostali urednici
Jozinović, Antun
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik sažetaka, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2021
Stranica
21
ISBN
978-953-7005-78-8
Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
(food industry by-products ; utilization)
Sažetak
Zbornik uključuje sažetke 10 pozvanih predavanja održanih na 2. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909).
Izvorni jezik
Hrvatski, engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
HRZZ-UIP-2017-05-9909 - Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla (ByProExtract) (Jokić, Stela, HRZZ - 2017-05) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Borislav Miličević
(urednik)