Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1134554

2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts


2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts / Miličević, Borislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021 (zbornik sažetaka)


CROSBI ID: 1134554 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts

Urednik/ci
Miličević, Borislav

Ostali urednici
Jozinović, Antun

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik sažetaka, znanstvena

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2021

Stranica
21

ISBN
978-953-7005-78-8

Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
(food industry by-products ; utilization)

Sažetak
Zbornik uključuje sažetke 10 pozvanih predavanja održanih na 2. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909).

Izvorni jezik
Hrvatski, engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
HRZZ-UIP-2017-05-9909 - Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla (ByProExtract) (Jokić, Stela, HRZZ - 2017-05) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Borislav Miličević (urednik)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

www.ptfos.unios.hr

Citiraj ovu publikaciju:

2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts / Miličević, Borislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021 (zbornik sažetaka)
Miličević, B. (ur.) (2021) 2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@book{book, editor = {Mili\v{c}evi\'{c}, B.}, collectioneditor = {Jozinovi\'{c}, Antun}, year = {2021}, pages = {21}, keywords = {nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, isbn = {978-953-7005-78-8}, title = {2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts}, keyword = {nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@book{book, editor = {Mili\v{c}evi\'{c}, B.}, collectioneditor = {Jozinovi\'{c}, Antun}, year = {2021}, pages = {21}, keywords = {food industry by-products, utilization}, isbn = {978-953-7005-78-8}, title = {2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts}, keyword = {food industry by-products, utilization}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font