Pregled bibliografske jedinice broj: 1124452
Implementacija HACCP sustava u bolničku kuhinju
Implementacija HACCP sustava u bolničku kuhinju, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Prerada mlijeka), Karlovac
CROSBI ID: 1124452 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Implementacija HACCP sustava u bolničku kuhinju
(Implementation of HACCP system in hospital kitchen)
Autori
Valovičić, Josipa
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Prerada mlijeka)
Mjesto
Karlovac
Datum
27.01
Godina
2017
Stranica
40
Mentor
Blažić, Marijana ; Zavadlav, Sandra
Ključne riječi
bolnička kuhinja ; HACCP ; KP ; KKP ; sigurnost hrane
(CP ; CCP ; food security ; hospital kitchen ; HACCP)
Sažetak
U radu je opisana implementacija HACCP sustava u bolničku kuhinju. Rad prezentira HACCP sustav, povijest sustava te zakonske osnove HACCP sustava u Hrvatskoj. Nadalje, objašnjavaju se opći pojmovi vezani uz razumijevanje HACCP-a, potom prikazuje implementaciju HACCP-a u bolničkoj kuhinji. Uz tablične prikaze, opisane su sve faze implementacije HACCP sustava u procesima prijema, skladištenja i pripreme hrane u bolničkoj kuhinji.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Veleučilište u Karlovcu