Pregled bibliografske jedinice broj: 1121383
Maslac, maslo, ghee – što ih čini sličnima a po čemu se razlikuju?
Maslac, maslo, ghee – što ih čini sličnima a po čemu se razlikuju?, 2021. (popularni rad).
CROSBI ID: 1121383 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Maslac, maslo, ghee – što ih čini sličnima a po
čemu se razlikuju?
(Butter, Butteroil, ghee - what makes them similar,
and why are they different)
Autori
Barukčić, Irena
Izvornik
Mljekarska revija Mlijeko i ja
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad
Godina
2021
Ključne riječi
maslac, maslo, ghee, prehrambena vrijednost, proizvodnja
(butter, butteroil, ghee, nutritional value, production)
Sažetak
Rad daje presjek glavnih karakteristika maslaca, masla i gheeja s osvrtom na njihovu prehrambenu vrijendost te specifičnosti proizvodnje.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Irena Barukčić Jurina
(autor)