Pregled bibliografske jedinice broj: 1120811
Upotreba rogača u prizvodnji jakih alkoholnih pića
Upotreba rogača u prizvodnji jakih alkoholnih pića // Taksonomija, ekologija i uporaba rogača (Ceratonia siliqua L.) i lovora (Laurus nobilis L.) u Hrvatskoj / Tomić, Franjo ; Peklić, Ivan (ur.).
Zagreb : Križevci: Zavod za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije, 2020. str. 81-88
CROSBI ID: 1120811 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Upotreba rogača u prizvodnji jakih alkoholnih pića
(Carob as raw material in production of strong alcoholic drinks)
Autori
Hanousek Čiča, Karla ; Stanzer, Damir ; Mrvčić, Jasna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, znanstveni
Knjiga
Taksonomija, ekologija i uporaba rogača (Ceratonia siliqua L.) i lovora (Laurus nobilis L.) u Hrvatskoj
Urednik/ci
Tomić, Franjo ; Peklić, Ivan
Izdavač
Zavod za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije
Grad
Zagreb : Križevci
Godina
2020
Raspon stranica
81-88
ISBN
978-953-347-348-2
Ključne riječi
rogač, alkoholna pića
(carob, alcoholic drinks)
Sažetak
Poglavlje obrađuje proizvodnju likera i rakije od rogača.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija, Interdisciplinarne biotehničke znanosti
POVEZANOST RADA
Projekti:
HRZZ-IP-2013-11-3304 - Taksonomija, ekologija i uporaba rogača (Ceratonia siliqua L.) i lovora (Laurus nobilis L.) u Hrvatskoj (TEUCLIC) (Srečec, Siniša, HRZZ - 2013-11) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb