Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1120806

Prehrambeni proizvodi dobiveni od rogača


Benković, Maja
Prehrambeni proizvodi dobiveni od rogača // Taksonomija, ekologija i uporaba rogača (Ceratonia siliqua L.) i lovora (Laurus nobilis L.) u Hrvatskoj / Tomić, Franjo ; Peklić, Ivan (ur.).
Zagreb : Križevci: Zavod za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije, 2020. str. 51-67


CROSBI ID: 1120806 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Prehrambeni proizvodi dobiveni od rogača
(Carob tree food products)

Autori
Benković, Maja

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, znanstveni

Knjiga
Taksonomija, ekologija i uporaba rogača (Ceratonia siliqua L.) i lovora (Laurus nobilis L.) u Hrvatskoj

Urednik/ci
Tomić, Franjo ; Peklić, Ivan

Izdavač
Zavod za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije

Grad
Zagreb : Križevci

Godina
2020

Raspon stranica
51-67

ISBN
978-953-347-348-2

Ključne riječi
rogač, prehrambeni proizvodi
(carob, food products)

Sažetak
Poglavlje obrađuje nutritivne osobine rogača, prehrambene proizvode koji se dobivaju preradom rogačevih mahuna i sjemenki i njihovu vrijednost.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
HRZZ-IP-2013-11-3304 - Taksonomija, ekologija i uporaba rogača (Ceratonia siliqua L.) i lovora (Laurus nobilis L.) u Hrvatskoj (TEUCLIC) (Srečec, Siniša, HRZZ - 2013-11) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Maja Benković (autor)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

www.researchgate.net

Citiraj ovu publikaciju:

Benković, Maja
Prehrambeni proizvodi dobiveni od rogača // Taksonomija, ekologija i uporaba rogača (Ceratonia siliqua L.) i lovora (Laurus nobilis L.) u Hrvatskoj / Tomić, Franjo ; Peklić, Ivan (ur.).
Zagreb : Križevci: Zavod za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije, 2020. str. 51-67
Benković, M. (2020) Prehrambeni proizvodi dobiveni od rogača. U: Tomić, F. & Peklić, I. (ur.) Taksonomija, ekologija i uporaba rogača (Ceratonia siliqua L.) i lovora (Laurus nobilis L.) u Hrvatskoj. Zagreb : Križevci, Zavod za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije, str. 51-67.
@inbook{inbook, author = {Benkovi\'{c}, Maja}, year = {2020}, pages = {51-67}, keywords = {roga\v{c}, prehrambeni proizvodi}, isbn = {978-953-347-348-2}, title = {Prehrambeni proizvodi dobiveni od roga\v{c}a}, keyword = {roga\v{c}, prehrambeni proizvodi}, publisher = {Zavod za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivni\v{c}ko-kri\v{z}eva\v{c}ke \v{z}upanije}, publisherplace = {Zagreb : Kri\v{z}evci} }
@inbook{inbook, author = {Benkovi\'{c}, Maja}, year = {2020}, pages = {51-67}, keywords = {carob, food products}, isbn = {978-953-347-348-2}, title = {Carob tree food products}, keyword = {carob, food products}, publisher = {Zavod za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivni\v{c}ko-kri\v{z}eva\v{c}ke \v{z}upanije}, publisherplace = {Zagreb : Kri\v{z}evci} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font