Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 111232

Kvaliteta svježeg i zamrznutog kukuruza šećerca


Zemljić, Nives
Kvaliteta svježeg i zamrznutog kukuruza šećerca, 2003., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 111232 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kvaliteta svježeg i zamrznutog kukuruza šećerca
(Quality of cool and frozen sweet corn)

Autori
Zemljić, Nives

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
04.04

Godina
2003

Stranica
33

Mentor
Dobričević, Nadica

Ključne riječi
kvaliteta; svježi i zamrznuti kukuruz šećerac
(quality; cool and frozen sweet corn)

Sažetak
Kukuruz šećerac smatra se vrijednom povrtnom kulturom s ratarskim načinom uzgoja. Prema načinu uzgoja svrstan je u ratarske kulture iako se prema senzoričkim i fizikalno-kemijskim svojstvima svrstava u povrtne kulture. Po prehrambeno-fiziološkoj vrijednosti gotovo je jednak mladom povrtnom grašku. Cilj ovog rada bio je uz gospodarska svojstva ispitivanih kultivara kukuruza šećerca odrediti kemijska svojstva svježih te zamrznutih uzoraka. Iz dobivenih podataka odrediti prehrambenu kakvoću navedenih kultivara i njihovu održivost u konzerviranju klasičnim i kriogenim zamrzavanjem.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Nadica Dobričević (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Zemljić, Nives
Kvaliteta svježeg i zamrznutog kukuruza šećerca, 2003., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Zemljić, N. (2003) 'Kvaliteta svježeg i zamrznutog kukuruza šećerca', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Zemlji\'{c}, Nives}, year = {2003}, pages = {33}, keywords = {kvaliteta, svje\v{z}i i zamrznuti kukuruz \v{s}e\'{c}erac}, title = {Kvaliteta svje\v{z}eg i zamrznutog kukuruza \v{s}e\'{c}erca}, keyword = {kvaliteta, svje\v{z}i i zamrznuti kukuruz \v{s}e\'{c}erac}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Zemlji\'{c}, Nives}, year = {2003}, pages = {33}, keywords = {quality, cool and frozen sweet corn}, title = {Quality of cool and frozen sweet corn}, keyword = {quality, cool and frozen sweet corn}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font