Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1105304

Svježi sir se isplati proizvoditi


Šakić Bobić, Branka
Svježi sir se isplati proizvoditi // Gospodarski list, 22 (2020), 10-11 (nije recenziran, članak, stručni)


CROSBI ID: 1105304 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Svježi sir se isplati proizvoditi
(Fresh cheese is worth producing)

Autori
Šakić Bobić, Branka

Izvornik
Gospodarski list (0350-3100) 22 (2020); 10-11

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
svježi sir, isplativost
(fresh cheese, cost-effectiveness)

Sažetak
Isplativost proizvodnje svježeg sira, tradicija i budućnost udruživanjem.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Branka Šakić Bobić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Šakić Bobić, Branka
Svježi sir se isplati proizvoditi // Gospodarski list, 22 (2020), 10-11 (nije recenziran, članak, stručni)
Šakić Bobić, B. (2020) Svježi sir se isplati proizvoditi. Gospodarski list, 22, 10-11.
@article{article, author = {\v{S}aki\'{c} Bobi\'{c}, Branka}, year = {2020}, pages = {10-11}, keywords = {svje\v{z}i sir, isplativost}, journal = {Gospodarski list}, volume = {22}, issn = {0350-3100}, title = {Svje\v{z}i sir se isplati proizvoditi}, keyword = {svje\v{z}i sir, isplativost} }
@article{article, author = {\v{S}aki\'{c} Bobi\'{c}, Branka}, year = {2020}, pages = {10-11}, keywords = {fresh cheese, cost-effectiveness}, journal = {Gospodarski list}, volume = {22}, issn = {0350-3100}, title = {Fresh cheese is worth producing}, keyword = {fresh cheese, cost-effectiveness} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font