Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1097359

Physical-chemical characteristics of liquere from myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC) white berries


Gil, K. A.; Serreli, G.; Jerković, I.; Marijanović, Z.; Tuberoso, C. I. G.
Physical-chemical characteristics of liquere from myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC) white berries // XI Italian Congress of Food Chemistry
Cagliari, Italija, 2016. str. 165-165 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 1097359 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Physical-chemical characteristics of liquere from myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC) white berries

Autori
Gil, K. A. ; Serreli, G. ; Jerković, I. ; Marijanović, Z. ; Tuberoso, C. I. G.

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
XI Italian Congress of Food Chemistry / - , 2016, 165-165

Skup
XI Italian Congress of Food Chemistry

Mjesto i datum
Cagliari, Italija, 04.10.2016. - 07.10.2016

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
mytle liquer

Sažetak
Physical-chemical characteristics of liquere from myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC) white berries were presented.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Kemija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split

Profili:

Avatar Url Zvonimir Marijanović (autor)

Avatar Url Igor Jerković (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Gil, K. A.; Serreli, G.; Jerković, I.; Marijanović, Z.; Tuberoso, C. I. G.
Physical-chemical characteristics of liquere from myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC) white berries // XI Italian Congress of Food Chemistry
Cagliari, Italija, 2016. str. 165-165 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
Gil, K., Serreli, G., Jerković, I., Marijanović, Z. & Tuberoso, C. (2016) Physical-chemical characteristics of liquere from myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC) white berries. U: XI Italian Congress of Food Chemistry.
@article{article, author = {Gil, K. A. and Serreli, G. and Jerkovi\'{c}, I. and Marijanovi\'{c}, Z. and Tuberoso, C. I. G.}, year = {2016}, pages = {165-165}, keywords = {mytle liquer}, title = {Physical-chemical characteristics of liquere from myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC) white berries}, keyword = {mytle liquer}, publisherplace = {Cagliari, Italija} }
@article{article, author = {Gil, K. A. and Serreli, G. and Jerkovi\'{c}, I. and Marijanovi\'{c}, Z. and Tuberoso, C. I. G.}, year = {2016}, pages = {165-165}, keywords = {mytle liquer}, title = {Physical-chemical characteristics of liquere from myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC) white berries}, keyword = {mytle liquer}, publisherplace = {Cagliari, Italija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font