Pregled bibliografske jedinice broj: 1097359
Physical-chemical characteristics of liquere from myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC) white berries
Physical-chemical characteristics of liquere from myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC) white berries // XI Italian Congress of Food Chemistry
Cagliari, Italija, 2016. str. 165-165 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 1097359 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Physical-chemical characteristics of liquere from
myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC)
white berries
Autori
Gil, K. A. ; Serreli, G. ; Jerković, I. ; Marijanović, Z. ; Tuberoso, C. I. G.
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
XI Italian Congress of Food Chemistry
/ - , 2016, 165-165
Skup
XI Italian Congress of Food Chemistry
Mjesto i datum
Cagliari, Italija, 04.10.2016. - 07.10.2016
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
mytle liquer
Sažetak
Physical-chemical characteristics of liquere from myrtle (Myrtus communis L. var. leucocarpa DC) white berries were presented.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Kemija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split