Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1094848

Priprema domaćih suhomesnatih proizvoda na gospodarstvu


Karolyi, Danijel
Priprema domaćih suhomesnatih proizvoda na gospodarstvu // Gospodarski list, 21 (2020), 47-55 (nije recenziran, članak, stručni)


CROSBI ID: 1094848 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Priprema domaćih suhomesnatih proizvoda na gospodarstvu
(On-farm dry-cured meat processing)

Autori
Karolyi, Danijel

Izvornik
Gospodarski list (0350-3100) 21 (2020); 47-55

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
meso, suhomesnati proizvodi, prerada mesa na gospodarstvu
(meat, dry cured meat, on-farm meat processing)

Sažetak
U radu je dan prikaz najpoznatijih lokalnih kobasičarskih i suhomesnatih proizvoda Hrvatske te opisani uvjeti i tehnologija njihove proizvodnje na gospodarstvu.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Danijel Karolyi (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Karolyi, Danijel
Priprema domaćih suhomesnatih proizvoda na gospodarstvu // Gospodarski list, 21 (2020), 47-55 (nije recenziran, članak, stručni)
Karolyi, D. (2020) Priprema domaćih suhomesnatih proizvoda na gospodarstvu. Gospodarski list, 21, 47-55.
@article{article, author = {Karolyi, Danijel}, year = {2020}, pages = {47-55}, keywords = {meso, suhomesnati proizvodi, prerada mesa na gospodarstvu}, journal = {Gospodarski list}, volume = {21}, issn = {0350-3100}, title = {Priprema doma\'{c}ih suhomesnatih proizvoda na gospodarstvu}, keyword = {meso, suhomesnati proizvodi, prerada mesa na gospodarstvu} }
@article{article, author = {Karolyi, Danijel}, year = {2020}, pages = {47-55}, keywords = {meat, dry cured meat, on-farm meat processing}, journal = {Gospodarski list}, volume = {21}, issn = {0350-3100}, title = {On-farm dry-cured meat processing}, keyword = {meat, dry cured meat, on-farm meat processing} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font