Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1092635

Tehnološke osnove proizvodnje svježeg i kiselog kupusa


Dobričević, Nadica; Borošić, Josip
Tehnološke osnove proizvodnje svježeg i kiselog kupusa, 2006. (elaborat/studija).


CROSBI ID: 1092635 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Tehnološke osnove proizvodnje svježeg i kiselog kupusa
(Technological basis of fresh cabbage and sauerkraut production)

Autori
Dobričević, Nadica ; Borošić, Josip

Izvornik
Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, elaborat/studija

Godina
2006

Ključne riječi
kupus, plan proizvodnje, kiseli kupus
(cabbage, production plan, sauerkraut)

Sažetak
Za potrebe Poljoprivredne zadruge Primošten Burni izrađen je plan proizvodnje svježeg kupusa s rokovima sadnje i tehnologijom uzgoja, te plan biološke fermentacije s tehnologijom prerade, skladištenja i pakiranja 500 t godišnje kiselog kupusa.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)

Napomena
Elaborat sadrži 9 stranica, a financiran je od
Poljoprivredne zadruge Primošten Burni.



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Joisp Borošić (autor)

Avatar Url Nadica Dobričević (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Dobričević, Nadica; Borošić, Josip
Tehnološke osnove proizvodnje svježeg i kiselog kupusa, 2006. (elaborat/studija).
Dobričević, N. & Borošić, J. (2006) Tehnološke osnove proizvodnje svježeg i kiselog kupusa. Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Elaborat/studija.
@unknown{unknown, author = {Dobri\v{c}evi\'{c}, Nadica and Boro\v{s}i\'{c}, Josip}, year = {2006}, keywords = {kupus, plan proizvodnje, kiseli kupus}, title = {Tehnolo\v{s}ke osnove proizvodnje svje\v{z}eg i kiselog kupusa}, keyword = {kupus, plan proizvodnje, kiseli kupus} }
@unknown{unknown, author = {Dobri\v{c}evi\'{c}, Nadica and Boro\v{s}i\'{c}, Josip}, year = {2006}, keywords = {cabbage, production plan, sauerkraut}, title = {Technological basis of fresh cabbage and sauerkraut production}, keyword = {cabbage, production plan, sauerkraut} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font