Pregled bibliografske jedinice broj: 1092635
Tehnološke osnove proizvodnje svježeg i kiselog kupusa
Tehnološke osnove proizvodnje svježeg i kiselog kupusa, 2006. (elaborat/studija).
CROSBI ID: 1092635 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Tehnološke osnove proizvodnje svježeg i kiselog
kupusa
(Technological basis of fresh cabbage and
sauerkraut production)
Autori
Dobričević, Nadica ; Borošić, Josip
Izvornik
Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, elaborat/studija
Godina
2006
Ključne riječi
kupus, plan proizvodnje, kiseli kupus
(cabbage, production plan, sauerkraut)
Sažetak
Za potrebe Poljoprivredne zadruge Primošten Burni izrađen je plan proizvodnje svježeg kupusa s rokovima sadnje i tehnologijom uzgoja, te plan biološke fermentacije s tehnologijom prerade, skladištenja i pakiranja 500 t godišnje kiselog kupusa.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
Napomena
Elaborat sadrži 9 stranica, a financiran je od
Poljoprivredne zadruge Primošten Burni.
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb