Pregled bibliografske jedinice broj: 1091043
Utjecaj vremena homogenizacije na kvalitetu maslinovog ulja
Utjecaj vremena homogenizacije na kvalitetu maslinovog ulja, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split
CROSBI ID: 1091043 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj vremena homogenizacije na kvalitetu
maslinovog ulja
(Influence of homogenization time on the quality of
olive oil)
Autori
Nikoleta Franičević
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Kemijsko tehnološki fakultet
Mjesto
Split
Datum
25.10
Godina
2012
Stranica
41
Mentor
Renato Stipišić
Ključne riječi
maslinovo ulje, vrijeme homogenizacije
(olive oil, homogenization time)
Sažetak
U ovom radu sagledan je utjecaj vremena homogenizacije na kvalitetu dobivenog maslinovog ulja.
Izvorni jezik
Hrvatski