Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1091043

Utjecaj vremena homogenizacije na kvalitetu maslinovog ulja


Nikoleta Franičević
Utjecaj vremena homogenizacije na kvalitetu maslinovog ulja, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split


CROSBI ID: 1091043 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj vremena homogenizacije na kvalitetu maslinovog ulja
(Influence of homogenization time on the quality of olive oil)

Autori
Nikoleta Franičević

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Kemijsko tehnološki fakultet

Mjesto
Split

Datum
25.10

Godina
2012

Stranica
41

Mentor
Renato Stipišić

Ključne riječi
maslinovo ulje, vrijeme homogenizacije
(olive oil, homogenization time)

Sažetak
U ovom radu sagledan je utjecaj vremena homogenizacije na kvalitetu dobivenog maslinovog ulja.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Renato Stipišić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Nikoleta Franičević
Utjecaj vremena homogenizacije na kvalitetu maslinovog ulja, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split
Nikoleta Franičević (2012) 'Utjecaj vremena homogenizacije na kvalitetu maslinovog ulja', diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split.
@phdthesis{phdthesis, year = {2012}, pages = {41}, keywords = {maslinovo ulje, vrijeme homogenizacije}, title = {Utjecaj vremena homogenizacije na kvalitetu maslinovog ulja}, keyword = {maslinovo ulje, vrijeme homogenizacije}, publisherplace = {Split} }
@phdthesis{phdthesis, year = {2012}, pages = {41}, keywords = {olive oil, homogenization time}, title = {Influence of homogenization time on the quality of olive oil}, keyword = {olive oil, homogenization time}, publisherplace = {Split} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font