Pregled bibliografske jedinice broj: 1091039
Utjecaj temperature miješanja tijesta na kvalitetu maslinovog ulja
Utjecaj temperature miješanja tijesta na kvalitetu maslinovog ulja, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split
CROSBI ID: 1091039 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj temperature miješanja tijesta na kvalitetu
maslinovog ulja
(The influence of mixing temperature on the
quality of olive oil)
Autori
Nela Maretić
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Kemijsko tehnološki fakultet
Mjesto
Split
Datum
25.10
Godina
2012
Stranica
49
Mentor
Renato Stipišić
Ključne riječi
maslinovo ulje, temperatura miješanja
(olive oil, mixing temperature)
Sažetak
U radu je prikazan utjecaj temperature miješanja na kvalitetu maslinova ulja
Izvorni jezik
Hrvatski