Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1091039

Utjecaj temperature miješanja tijesta na kvalitetu maslinovog ulja


Nela Maretić
Utjecaj temperature miješanja tijesta na kvalitetu maslinovog ulja, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split


CROSBI ID: 1091039 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj temperature miješanja tijesta na kvalitetu maslinovog ulja
(The influence of mixing temperature on the quality of olive oil)

Autori
Nela Maretić

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Kemijsko tehnološki fakultet

Mjesto
Split

Datum
25.10

Godina
2012

Stranica
49

Mentor
Renato Stipišić

Ključne riječi
maslinovo ulje, temperatura miješanja
(olive oil, mixing temperature)

Sažetak
U radu je prikazan utjecaj temperature miješanja na kvalitetu maslinova ulja

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Renato Stipišić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Nela Maretić
Utjecaj temperature miješanja tijesta na kvalitetu maslinovog ulja, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split
Nela Maretić (2012) 'Utjecaj temperature miješanja tijesta na kvalitetu maslinovog ulja', diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split.
@phdthesis{phdthesis, year = {2012}, pages = {49}, keywords = {maslinovo ulje, temperatura mije\v{s}anja}, title = {Utjecaj temperature mije\v{s}anja tijesta na kvalitetu maslinovog ulja}, keyword = {maslinovo ulje, temperatura mije\v{s}anja}, publisherplace = {Split} }
@phdthesis{phdthesis, year = {2012}, pages = {49}, keywords = {olive oil, mixing temperature}, title = {The influence of mixing temperature on the quality of olive oil}, keyword = {olive oil, mixing temperature}, publisherplace = {Split} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font