Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1091036

Utjecaj načina usitnjavanja plodova maslina na kvalitetu maslinova ulja


Lucija Solje
Utjecaj načina usitnjavanja plodova maslina na kvalitetu maslinova ulja, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split


CROSBI ID: 1091036 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj načina usitnjavanja plodova maslina na kvalitetu maslinova ulja
(Influence of olive crushing on the quality of olive oil)

Autori
Lucija Solje

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Kemijsko tehnološki fakultet

Mjesto
Split

Datum
26.09

Godina
2012

Stranica
50

Mentor
Renato Stipišić

Ključne riječi
Maslinovo ulje, usitnjavanje maslina
(olive oil, olive crushing)

Sažetak
U radu je provedena usporedba kvalitete maslinova ulja dobivenog korištenjem tradicionalnog kamenog mlina, te suvremenog mlina čekićara.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Renato Stipišić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Lucija Solje
Utjecaj načina usitnjavanja plodova maslina na kvalitetu maslinova ulja, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split
Lucija Solje (2012) 'Utjecaj načina usitnjavanja plodova maslina na kvalitetu maslinova ulja', diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split.
@phdthesis{phdthesis, year = {2012}, pages = {50}, keywords = {Maslinovo ulje, usitnjavanje maslina}, title = {Utjecaj na\v{c}ina usitnjavanja plodova maslina na kvalitetu maslinova ulja}, keyword = {Maslinovo ulje, usitnjavanje maslina}, publisherplace = {Split} }
@phdthesis{phdthesis, year = {2012}, pages = {50}, keywords = {olive oil, olive crushing}, title = {Influence of olive crushing on the quality of olive oil}, keyword = {olive oil, olive crushing}, publisherplace = {Split} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font