Pregled bibliografske jedinice broj: 1091036
Utjecaj načina usitnjavanja plodova maslina na kvalitetu maslinova ulja
Utjecaj načina usitnjavanja plodova maslina na kvalitetu maslinova ulja, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko tehnološki fakultet, Split
CROSBI ID: 1091036 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj načina usitnjavanja plodova maslina na
kvalitetu maslinova ulja
(Influence of olive crushing on the quality of
olive oil)
Autori
Lucija Solje
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Kemijsko tehnološki fakultet
Mjesto
Split
Datum
26.09
Godina
2012
Stranica
50
Mentor
Renato Stipišić
Ključne riječi
Maslinovo ulje, usitnjavanje maslina
(olive oil, olive crushing)
Sažetak
U radu je provedena usporedba kvalitete maslinova ulja dobivenog korištenjem tradicionalnog kamenog mlina, te suvremenog mlina čekićara.
Izvorni jezik
Hrvatski