Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1089783

Što je zapravo UHT mlijeko i zašto se ne kvari


Barukčić, Irena
Što je zapravo UHT mlijeko i zašto se ne kvari, 2020. (popularni rad).


CROSBI ID: 1089783 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Što je zapravo UHT mlijeko i zašto se ne kvari
(What is actually UHT milk and why does it last so long?)

Autori
Barukčić, Irena

Izvornik
Mljekarska revija Mlijeko i ja

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2020

Ključne riječi
UHT mlijeko, sterilizacija, trajnost, hranjiva vrijednost
(UHT milk, sterilisation, shelf life, nutritive value)

Sažetak
Članak na jendostavan način široj publici pojašnjava tehnologiju rpoizvodnje i glavne karakteristike UHT sterilizaron mlijeka, te daje usporedbu s drugim vrstama konzumnog mlijeka

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Irena Barukčić Jurina (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Barukčić, Irena
Što je zapravo UHT mlijeko i zašto se ne kvari, 2020. (popularni rad).
Barukčić, I. (2020) Što je zapravo UHT mlijeko i zašto se ne kvari. Mljekarska revija Mlijeko i ja. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Baruk\v{c}i\'{c}, Irena}, year = {2020}, keywords = {UHT mlijeko, sterilizacija, trajnost, hranjiva vrijednost}, title = {\v{S}to je zapravo UHT mlijeko i za\v{s}to se ne kvari}, keyword = {UHT mlijeko, sterilizacija, trajnost, hranjiva vrijednost} }
@unknown{unknown, author = {Baruk\v{c}i\'{c}, Irena}, year = {2020}, keywords = {UHT milk, sterilisation, shelf life, nutritive value}, title = {What is actually UHT milk and why does it last so long?}, keyword = {UHT milk, sterilisation, shelf life, nutritive value} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font