Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1088167

Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH


Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019 (zbornik sažetaka)


CROSBI ID: 1088167 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH

Urednik/ci
Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat

Ostali urednici
Jozinović, Antun

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik sažetaka, znanstvena

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2019

Stranica
198

ISBN
978-953-7005-66-5

Ključne riječi
food and health ; nutritionism ; dietetics and dietotherapy ; food analysis ; food safety

Sažetak
Book of abstracts contains abstracts of 4 plenary lectures, 4 invited lectures, 21 oral presentations and 121 poster presentations presented at 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, organised in following sections: Nutrition, Dietetics and Diet Therapy, Functional Food and Dietary Supplements, Food Safety, Food Analysis, and Production of Safe Food and Food with Added Nutritional Value.

Izvorni jezik
Hrvatski, engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
Organizatori: Prehrambeno-tehnološki fakultet
Osijek ; Građevinski i arhitektonski fakultet
Osijek ; Hrvatska gospodarska komora ; Fakultet
agrobiotehničkih znanosti Osijek ; Odjel za
biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u
Osijeku ; Odjel za kemiju Sveučilišta Josipa Jurja
Strossmayera u Osijeku ; Univerzitet u Bihaću ;
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilišta u Mostaru ; Fakultet zdravstvenih
studija Univerziteta Sarajevo ; Prehrambeno-
biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu ;
Tehnološki fakultet Tuzla ; Tehnološki i
metalurški fakultet Skopje ; Zdravstveni fakultet
Univerziteta u Ljubljani ; Hrvatsko društvo za
zaštitu voda ; Javna ustanova Park prirode Kopački
rit ; Hrvatske vode – VGO Osijek ; Hrvatska komora
zdravstvenih radnika ; JU Agencija za upravljanje
zaštićenim prirodnim vrijednostima na području
Osječko-baranjske županije ; Zavod za javno
zdravstvo Osječko-baranjske županije ; Dom
zdravlja Osijek ; Vodovod-Osijek d.o.o. Osijek ;
TehnOS – Udruga bivših studenata i prijatelja
Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek ;
Međunarodna federacije za zdravstvenu ekologiju
(IFEH) ; Europsko udruženje za higijensko
inženjerstvo i dizajn (EHEDG) ; Mreža zaštićenih
parkova prirode rijeke Dunav (Danube Parks)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Jurislav Babić (urednik)

Avatar Url Drago Šubarić (urednik)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

www.ptfos.unios.hr www.ptfos.unios.hr

Citiraj ovu publikaciju:

Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019 (zbornik sažetaka)
Babić, J., Šubarić, D. & Jašić, M. (ur.) (2019) Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@book{book, collectioneditor = {Jozinovi\'{c}, Antun}, year = {2019}, pages = {198}, keywords = {food and health, nutritionism, dietetics and dietotherapy, food analysis, food safety}, isbn = {978-953-7005-66-5}, title = {Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH}, keyword = {food and health, nutritionism, dietetics and dietotherapy, food analysis, food safety}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@book{book, collectioneditor = {Jozinovi\'{c}, Antun}, year = {2019}, pages = {198}, keywords = {food and health, nutritionism, dietetics and dietotherapy, food analysis, food safety}, isbn = {978-953-7005-66-5}, title = {Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH}, keyword = {food and health, nutritionism, dietetics and dietotherapy, food analysis, food safety}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font