Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1081216

Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru


Trojić, Petra
Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 1081216 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru
(Influence of edible films on fatty acids profile in fried potato)

Autori
Trojić, Petra

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
09.09

Godina
2019

Stranica
21

Mentor
Doc.dr.sc. Kurek Mia

Ključne riječi
antioksidansi u jestivom premazu, jestivi film, krumpir, masne kiseline, prženje
(antioxidants in edible coating, edible coating, fatty acids, frying, potato)

Sažetak
Cilj rada je praćenje promjene sastava masnih kiselina kod prženog krumpira ovisno o tretmanu jestivim filmom sa antioksidansima u odnosu na prženi krumpir bez jestivog filma.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA



Citiraj ovu publikaciju:

Trojić, Petra
Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Trojić, P. (2019) 'Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru', diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Troji\'{c}, Petra}, year = {2019}, pages = {21}, keywords = {antioksidansi u jestivom premazu, jestivi film, krumpir, masne kiseline, pr\v{z}enje}, title = {Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u pr\v{z}enom krumpiru}, keyword = {antioksidansi u jestivom premazu, jestivi film, krumpir, masne kiseline, pr\v{z}enje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Troji\'{c}, Petra}, year = {2019}, pages = {21}, keywords = {antioxidants in edible coating, edible coating, fatty acids, frying, potato}, title = {Influence of edible films on fatty acids profile in fried potato}, keyword = {antioxidants in edible coating, edible coating, fatty acids, frying, potato}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font