Pregled bibliografske jedinice broj: 1081216
Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru
Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 1081216 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru
(Influence of edible films on fatty acids profile in fried potato)
Autori
Trojić, Petra
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
09.09
Godina
2019
Stranica
21
Mentor
Doc.dr.sc. Kurek Mia
Ključne riječi
antioksidansi u jestivom premazu, jestivi film, krumpir, masne kiseline, prženje
(antioxidants in edible coating, edible coating, fatty acids, frying, potato)
Sažetak
Cilj rada je praćenje promjene sastava masnih kiselina kod prženog krumpira ovisno o tretmanu jestivim filmom sa antioksidansima u odnosu na prženi krumpir bez jestivog filma.
Izvorni jezik
Hrvatski