Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1069424

FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka


FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka / Ačkar, Đurđica (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020 (zbornik)


CROSBI ID: 1069424 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka

Urednik/ci
Ačkar, Đurđica

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2020

Stranica
23

ISBN
978-953-7005-71-9

Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
(food industry by-products ; utilization)

Sažetak
Zbornik uključuje sažetke 11 pozvanih predavanja održanih na Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa i izdavanje Knjige sažetaka sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909).

Izvorni jezik
Hrvatski, engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
Organizatori: Prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilišta Josipa
Jurja Strossmayera u Osijeku; Veleučilište u
Požegi;
Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do
zdravlja“ (BiH); Javna ustanova “Park prirode
Kopački rit”; European Hygienic Engineering &
Design Group – EHEDG (Njemačka)



POVEZANOST RADA


Projekti:
HRZZ-UIP-2017-05-9909 - Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla (ByProExtract) (Jokić, Stela, HRZZ - 2017-05) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Đurđica Ačkar (urednik)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

www.ptfos.unios.hr

Citiraj ovu publikaciju:

FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka / Ačkar, Đurđica (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020 (zbornik)
Ačkar, Đ. (ur.) (2020) FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@book{book, editor = {A\v{c}kar, \DJ.}, year = {2020}, pages = {23}, keywords = {nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, isbn = {978-953-7005-71-9}, title = {FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sa\v{z}etaka}, keyword = {nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@book{book, editor = {A\v{c}kar, \DJ.}, year = {2020}, pages = {23}, keywords = {food industry by-products, utilization}, isbn = {978-953-7005-71-9}, title = {FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sa\v{z}etaka}, keyword = {food industry by-products, utilization}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font