Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 105644

Dinamika razvoja kiselosti u siru Podravcu


Lujanac, Damir
Dinamika razvoja kiselosti u siru Podravcu, 2000., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 105644 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Dinamika razvoja kiselosti u siru Podravcu
(Dinamic in development of acidity in Podravec cheese)

Autori
Lujanac, Damir

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
06.04

Godina
2000

Stranica
26

Mentor
Samaržija, Dubravka

Neposredni voditelj
Samaržija, Dubravka

Ključne riječi
sir Podravec; kiselost sira
(Podravec cheese; acidity of cheese)

Sažetak
Nema

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
178882

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Dubravka Samaržija (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Lujanac, Damir
Dinamika razvoja kiselosti u siru Podravcu, 2000., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Lujanac, D. (2000) 'Dinamika razvoja kiselosti u siru Podravcu', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Lujanac, Damir}, year = {2000}, pages = {26}, keywords = {sir Podravec, kiselost sira}, title = {Dinamika razvoja kiselosti u siru Podravcu}, keyword = {sir Podravec, kiselost sira}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Lujanac, Damir}, year = {2000}, pages = {26}, keywords = {Podravec cheese, acidity of cheese}, title = {Dinamic in development of acidity in Podravec cheese}, keyword = {Podravec cheese, acidity of cheese}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font