Pregled bibliografske jedinice broj: 1049525
What can we do to improve the peer review system? – A short survey of Food Technology and Biotechnology peer reviewers' experience
What can we do to improve the peer review system? – A short survey of Food Technology and Biotechnology peer reviewers' experience // Food technology and biotechnology, 57 (2019), 4; 436-437 (nije recenziran, uvodnik, ostalo)
CROSBI ID: 1049525 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
What can we do to improve the peer review system? – A short survey of Food Technology and Biotechnology peer reviewers' experience
Autori
Grabarić Andonovski, Iva ; Pongrac Habdija, Zrinka ; Mrša, Vladimir
Izvornik
Food technology and biotechnology (1330-9862) 57
(2019), 4;
436-437
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, uvodnik, ostalo
Ključne riječi
peer review experience ; survey ; Food Technology and Biotechnology journal
(recenzijski postupak ; anketa ; časopis Food Technology and Biotechnology)
Sažetak
Uvodnik prikazuje rezultate ankete provedene među recenzentima časopisa Food Technology and Biotechnology i uočava ključne probleme pri recenzijskom postupku te predlaže moguća rješenja.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Biotehnologija, Prehrambena tehnologija, Nutricionizam
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Citiraj ovu publikaciju:
Časopis indeksira:
- Current Contents Connect (CCC)
- Web of Science Core Collection (WoSCC)
- Science Citation Index Expanded (SCI-EXP)
- SCI-EXP, SSCI i/ili A&HCI
- Scopus
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- PubMed Central® (PMC)
- J-Gate