Pregled bibliografske jedinice broj: 1048947
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2.
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2. / Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019 (monografija)
CROSBI ID: 1048947 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2.
(Some possibilities for utilization of food inustry by-products - Book 2.)
Urednik/ci
Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, monografija, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2019
Stranica
344
ISBN
978-953-7005-64-1
Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
(food industry by-products ; utilization)
Sažetak
Monografija uključuje 18. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek