Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1048947

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2.


Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2. / Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019 (monografija)


CROSBI ID: 1048947 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2.
(Some possibilities for utilization of food inustry by-products - Book 2.)

Urednik/ci
Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, monografija, znanstvena

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2019

Stranica
344

ISBN
978-953-7005-64-1

Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
(food industry by-products ; utilization)

Sažetak
Monografija uključuje 18. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Jurislav Babić (urednik)

Avatar Url Drago Šubarić (urednik)


Citiraj ovu publikaciju:

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2. / Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019 (monografija)
Šubarić, D. & Babić, J. (ur.) (2019) Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2.. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@book{book, year = {2019}, pages = {344}, keywords = {nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, isbn = {978-953-7005-64-1}, title = {Neke mogu\'{c}nosti iskori\v{s}tenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2.}, keyword = {nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@book{book, year = {2019}, pages = {344}, keywords = {food industry by-products, utilization}, isbn = {978-953-7005-64-1}, title = {Some possibilities for utilization of food inustry by-products - Book 2.}, keyword = {food industry by-products, utilization}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font