Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1048940

Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda – praktikum za preddiplomski i diplomski studij


Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago
Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda – praktikum za preddiplomski i diplomski studij
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2018


CROSBI ID: 1048940 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda – praktikum za preddiplomski i diplomski studij
(Chemistry and technology of carbohydrates and confectionery products - practicum for undergraduate and graduate studies)

Autori
Ačkar, Đurđica ; Babić, Jurislav ; Jozinović, Antun ; Šubarić, Drago

Vrsta obrazovnog materijala
Priručnik (visokoškolsko obrazovanje)

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2018

Stranica
80

Ključne riječi
ugljikohidrati ; konditroski i srodni proizvodi
(carbohydrates ; confectionery and related products)

Sažetak
„Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda – praktikum za preddiplomske i diplomske studije“ praktikum je namijenjen studentima preddiplomskog i diplomskih studija Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek za rad na laboratorijskim vježbama u sklopu nastave na kolegijima: Sirovine biljnog podrijetla, Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I, Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda, Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda, Tehnologija šećera, Tehnologija škroba, Tehnologija ugljikohidrata te Kemija i tehnologija ugljikohidrata. Cilj vježbi koje su obuhvaćene ovim praktikumom je približiti studentima nastavno gradivo koje se obrađuje u sklopu predavanja i seminara te pripremiti studente za praktičan rad u struci.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek


Citiraj ovu publikaciju:

Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago
Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda – praktikum za preddiplomski i diplomski studij
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2018
Ačkar, Đ., Babić, J., Jozinović, A. & Šubarić, D. (2018) Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda – praktikum za preddiplomski i diplomski studij. Osijek. Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@unknown{unknown, author = {A\v{c}kar, \DJur\djica and Babi\'{c}, Jurislav and Jozinovi\'{c}, Antun and \v{S}ubari\'{c}, Drago}, year = {2018}, pages = {80}, keywords = {ugljikohidrati, konditroski i srodni proizvodi}, title = {Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda – praktikum za preddiplomski i diplomski studij}, keyword = {ugljikohidrati, konditroski i srodni proizvodi}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@unknown{unknown, author = {A\v{c}kar, \DJur\djica and Babi\'{c}, Jurislav and Jozinovi\'{c}, Antun and \v{S}ubari\'{c}, Drago}, year = {2018}, pages = {80}, keywords = {carbohydrates, confectionery and related products}, title = {Chemistry and technology of carbohydrates and confectionery products - practicum for undergraduate and graduate studies}, keyword = {carbohydrates, confectionery and related products}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font