Pregled bibliografske jedinice broj: 1048940
Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda – praktikum za preddiplomski i diplomski studij
Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda – praktikum za preddiplomski i diplomski studij
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2018
CROSBI ID: 1048940 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih
proizvoda – praktikum za preddiplomski i diplomski
studij
(Chemistry and technology of carbohydrates and
confectionery products - practicum for
undergraduate and graduate studies)
Autori
Ačkar, Đurđica ; Babić, Jurislav ; Jozinović, Antun ; Šubarić, Drago
Vrsta obrazovnog materijala
Priručnik (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2018
Stranica
80
Ključne riječi
ugljikohidrati ; konditroski i srodni proizvodi
(carbohydrates ; confectionery and related products)
Sažetak
„Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda – praktikum za preddiplomske i diplomske studije“ praktikum je namijenjen studentima preddiplomskog i diplomskih studija Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek za rad na laboratorijskim vježbama u sklopu nastave na kolegijima: Sirovine biljnog podrijetla, Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I, Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda, Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda, Tehnologija šećera, Tehnologija škroba, Tehnologija ugljikohidrata te Kemija i tehnologija ugljikohidrata. Cilj vježbi koje su obuhvaćene ovim praktikumom je približiti studentima nastavno gradivo koje se obrađuje u sklopu predavanja i seminara te pripremiti studente za praktičan rad u struci.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek