Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1031998

Mogućnosti iskorištenja otpada od prerade voća i povrća


Dragović-Uzelac, Bursać Kovačević, D., Putnik, P.
Mogućnosti iskorištenja otpada od prerade voća i povrća // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industriji / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2017. str. 39-55


CROSBI ID: 1031998 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Mogućnosti iskorištenja otpada od prerade voća i povrća
(Possibilities of using waste from fruits and vegetables processing)

Autori
Dragović-Uzelac, Bursać Kovačević, D., Putnik, P.

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, znanstveni

Knjiga
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industriji

Urednik/ci
Šubarić, Drago

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2017

Raspon stranica
39-55

ISBN
9789537005511

Ključne riječi
Nusproizvodi prehrambene industrije, iskorištenje
(By-products, utilization)

Sažetak
Monografija uključuje 13. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehramene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Dragović-Uzelac, Bursać Kovačević, D., Putnik, P.
Mogućnosti iskorištenja otpada od prerade voća i povrća // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industriji / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2017. str. 39-55
Dragović-Uzelac, Bursać Kovačević, D., Putnik, P. (2017) Mogućnosti iskorištenja otpada od prerade voća i povrća. U: Šubarić, D. (ur.) Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industriji. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, str. 39-55.
@inbook{inbook, editor = {\v{S}ubari\'{c}, D.}, year = {2017}, pages = {39-55}, keywords = {Nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, isbn = {9789537005511}, title = {Mogu\'{c}nosti iskori\v{s}tenja otpada od prerade vo\'{c}a i povr\'{c}a}, keyword = {Nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@inbook{inbook, editor = {\v{S}ubari\'{c}, D.}, year = {2017}, pages = {39-55}, keywords = {By-products, utilization}, isbn = {9789537005511}, title = {Possibilities of using waste from fruits and vegetables processing}, keyword = {By-products, utilization}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font