Pregled bibliografske jedinice broj: 1031998
Mogućnosti iskorištenja otpada od prerade voća i povrća
Mogućnosti iskorištenja otpada od prerade voća i povrća // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industriji / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2017. str. 39-55
CROSBI ID: 1031998 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Mogućnosti iskorištenja otpada od prerade voća i povrća
(Possibilities of using waste from fruits and vegetables processing)
Autori
Dragović-Uzelac, Bursać Kovačević, D., Putnik, P.
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, znanstveni
Knjiga
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industriji
Urednik/ci
Šubarić, Drago
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2017
Raspon stranica
39-55
ISBN
9789537005511
Ključne riječi
Nusproizvodi prehrambene industrije, iskorištenje
(By-products, utilization)
Sažetak
Monografija uključuje 13. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehramene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb