Pregled bibliografske jedinice broj: 1024620
Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane - praktikum
Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane - praktikum
Zagreb: Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2019
CROSBI ID: 1024620 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane - praktikum
(Physiological and biochemical aspects of nutrition - laboratory manual)
Autori
Vitali Čepo, Dubravka
Vrsta obrazovnog materijala
Skripta (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Grad
Zagreb
Godina
2019
Stranica
85
ISBN
978-953-8273-04-9
Ključne riječi
kemija hrane ; vitamini ; proteini ; masti ; ugljikohidrati ; prehrambena vlakna
(food chemistry ; vitamins ; proteins ; lipids ; carbohydrates ; dietary fibre)
Sažetak
Skripta za izvođenje praktične nastave iz kolegija "Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane" za studente studija Farmacija
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Farmacija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb
Profili:
Dubravka Vitali Čepo
(autor)