Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1024620

Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane - praktikum


Vitali Čepo, Dubravka
Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane - praktikum
Zagreb: Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2019


CROSBI ID: 1024620 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane - praktikum
(Physiological and biochemical aspects of nutrition - laboratory manual)

Autori
Vitali Čepo, Dubravka

Vrsta obrazovnog materijala
Skripta (visokoškolsko obrazovanje)

Izdavač
Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Grad
Zagreb

Godina
2019

Stranica
85

ISBN
978-953-8273-04-9

Ključne riječi
kemija hrane ; vitamini ; proteini ; masti ; ugljikohidrati ; prehrambena vlakna
(food chemistry ; vitamins ; proteins ; lipids ; carbohydrates ; dietary fibre)

Sažetak
Skripta za izvođenje praktične nastave iz kolegija "Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane" za studente studija Farmacija

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Farmacija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Dubravka Vitali Čepo (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Vitali Čepo, Dubravka
Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane - praktikum
Zagreb: Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2019
Vitali Čepo, D. (2019) Fiziološki i biokemijski aspekti prehrane - praktikum. Zagreb. Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
@unknown{unknown, author = {Vitali \v{C}epo, Dubravka}, year = {2019}, pages = {85}, keywords = {kemija hrane, vitamini, proteini, masti, ugljikohidrati, prehrambena vlakna}, isbn = {978-953-8273-04-9}, title = {Fiziolo\v{s}ki i biokemijski aspekti prehrane - praktikum}, keyword = {kemija hrane, vitamini, proteini, masti, ugljikohidrati, prehrambena vlakna}, publisher = {Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Zagreb} }
@unknown{unknown, author = {Vitali \v{C}epo, Dubravka}, year = {2019}, pages = {85}, keywords = {food chemistry, vitamins, proteins, lipids, carbohydrates, dietary fibre}, isbn = {978-953-8273-04-9}, title = {Physiological and biochemical aspects of nutrition - laboratory manual}, keyword = {food chemistry, vitamins, proteins, lipids, carbohydrates, dietary fibre}, publisher = {Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font