Pregled bibliografske jedinice broj: 1016936
The distinctive sensory descriptors of Malvasija dubrovačka wines
The distinctive sensory descriptors of Malvasija dubrovačka wines // Book of Abstracts: 6th International Symposium Malvasias of the Mediterranean Basin / Caló, Antonio (ur.).
Sassari: Università di Sassari, 2018. str. 29-29 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 1016936 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
The distinctive sensory descriptors of Malvasija dubrovačka wines
Autori
Alpeza, Ivana ; Jeromel, Ana ; Kaštelanac, Dragice, Jagatić Korenika, Ana-Marija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Book of Abstracts: 6th International Symposium Malvasias of the Mediterranean Basin
/ Caló, Antonio - Sassari : Università di Sassari, 2018, 29-29
Skup
6th International Symposium Malvasias of the Mediterranean Basin
Mjesto i datum
Bosa, Italija; Alghero, Italija, 06.09.2018. - 09.09.2018
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
sensory analyse, descriptors, Malvasija dubrovačka, wine
Sažetak
Https://www.regione.sardegna.it/documenti/14_43_20 181001125659.pdf
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb