Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1016936

The distinctive sensory descriptors of Malvasija dubrovačka wines


Alpeza, Ivana; Jeromel, Ana; Kaštelanac, Dragice, Jagatić Korenika, Ana-Marija
The distinctive sensory descriptors of Malvasija dubrovačka wines // Book of Abstracts: 6th International Symposium Malvasias of the Mediterranean Basin / Caló, Antonio (ur.).
Sassari: Università di Sassari, 2018. str. 29-29 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 1016936 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
The distinctive sensory descriptors of Malvasija dubrovačka wines

Autori
Alpeza, Ivana ; Jeromel, Ana ; Kaštelanac, Dragice, Jagatić Korenika, Ana-Marija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
Book of Abstracts: 6th International Symposium Malvasias of the Mediterranean Basin / Caló, Antonio - Sassari : Università di Sassari, 2018, 29-29

Skup
6th International Symposium Malvasias of the Mediterranean Basin

Mjesto i datum
Bosa, Italija; Alghero, Italija, 06.09.2018. - 09.09.2018

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
sensory analyse, descriptors, Malvasija dubrovačka, wine

Sažetak
Https://www.regione.sardegna.it/documenti/14_43_20 181001125659.pdf

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ivana Alpeza (autor)

Avatar Url Ana Jeromel (autor)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

www.regione.sardegna.it

Citiraj ovu publikaciju:

Alpeza, Ivana; Jeromel, Ana; Kaštelanac, Dragice, Jagatić Korenika, Ana-Marija
The distinctive sensory descriptors of Malvasija dubrovačka wines // Book of Abstracts: 6th International Symposium Malvasias of the Mediterranean Basin / Caló, Antonio (ur.).
Sassari: Università di Sassari, 2018. str. 29-29 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
Alpeza, I., Jeromel, A. & Kaštelanac, Dragice, Jagatić Korenika, Ana-Marija (2018) The distinctive sensory descriptors of Malvasija dubrovačka wines. U: Caló, A. (ur.)Book of Abstracts: 6th International Symposium Malvasias of the Mediterranean Basin.
@article{article, author = {Alpeza, Ivana and Jeromel, Ana}, editor = {Cal\'{o}, A.}, year = {2018}, pages = {29-29}, keywords = {sensory analyse, descriptors, Malvasija dubrova\v{c}ka, wine}, title = {The distinctive sensory descriptors of Malvasija dubrova\v{c}ka wines}, keyword = {sensory analyse, descriptors, Malvasija dubrova\v{c}ka, wine}, publisher = {Universit\`{a} di Sassari}, publisherplace = {Bosa, Italija; Alghero, Italija} }
@article{article, author = {Alpeza, Ivana and Jeromel, Ana}, editor = {Cal\'{o}, A.}, year = {2018}, pages = {29-29}, keywords = {sensory analyse, descriptors, Malvasija dubrova\v{c}ka, wine}, title = {The distinctive sensory descriptors of Malvasija dubrova\v{c}ka wines}, keyword = {sensory analyse, descriptors, Malvasija dubrova\v{c}ka, wine}, publisher = {Universit\`{a} di Sassari}, publisherplace = {Bosa, Italija; Alghero, Italija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font