Pregled bibliografske jedinice broj: 1009142
Potential protective effects of polyunsaturated fatty acids (n-3 PUFAs) dietary intake on vascular function
Potential protective effects of polyunsaturated fatty acids (n-3 PUFAs) dietary intake on vascular function // Quadrilateral Physiology Symposium 2019 “Vascular Physiology, Physiological Techniques and Medical Education”
Graz, Austrija, 2019. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, znanstveni)
CROSBI ID: 1009142 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Potential protective effects of polyunsaturated fatty acids (n-3 PUFAs) dietary intake on vascular function
Autori
Drenjančević, Ines
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni
Skup
Quadrilateral Physiology Symposium 2019 “Vascular Physiology, Physiological Techniques and Medical Education”
Mjesto i datum
Graz, Austrija, 20.06.2019. - 21.06.2019
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
n-3 PUFAs, enriched eggs, microcirculation,
Sažetak
This invited lectures presented the newest results obtained in the frame of Scientific Center of Excellence for Personalized Health Care on the effects of n-3PUFAs on microvascular reactivity in healthy humans.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Temeljne medicinske znanosti
Napomena
ZCI za personaliziranu brigu o zdravlju , projekt #K.K.01.1.1.01.0010