Pregled bibliografske jedinice broj: 1008397
Mikotoksini i kontaminirana hrana
Mikotoksini i kontaminirana hrana // Novi pekar – stručni časopis za pekarstvo, konditorstvo, slastičarstvo, mlinarstvo i tjesteničarstvo,, 8 (2007), 24-27 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 1008397 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Mikotoksini i kontaminirana hrana
Autori
Friganović, Emilija ; Štibrić, Vesna
Izvornik
Novi pekar – stručni časopis za pekarstvo, konditorstvo, slastičarstvo, mlinarstvo i tjesteničarstvo, (1332-716X) 8
(2007);
24-27
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
mikotoksini, mikotoksikoze, prevencija
Sažetak
Rad o mikotoksinima, bolestima koje nastaju konzumiranjem hrane kontaminirane toksinima gljiva - mikotoksikozama, toksikotvornim plijesnima, najvišim dopuštenim količinama mikotoksina u hrani i primjedni dobre prakse u proizvodnji hrane "bez" mikotoksina.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija