Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1006625

Nutricionist u institucionalnoj kuhinji


Martinis, Irena
Nutricionist u institucionalnoj kuhinji // 5th International Congress of Nutritionists
Zagreb, Hrvatska, 2017. str. 23-23 (radionica, nije recenziran, sažetak, stručni)


CROSBI ID: 1006625 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Nutricionist u institucionalnoj kuhinji
(Nutritionist in institutional kitchen)

Autori
Martinis, Irena

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, stručni

Skup
5th International Congress of Nutritionists

Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 17.11.2017. - 19.11.2017

Vrsta sudjelovanja
Radionica

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
HACCP ; sigurnost hrane ; bolnička kuhinja

Sažetak
Teme radionice: 1.Uvod: HACCP i organizacija rada inst. kuhinje 2.HACCP plan (nabava, priprema, termička obrada, porcioniranje i distribucija) i dijagrami tijeka procesa: potencijalne opasnosti iz hrane, primjere za svaku opasnost (faktore rizika) ; najčešći čimbenici izbijanja bolesti uzrokovanih hranom ; najčešće kritične kontrolne točke u institucionalnim kuhinjama ; preporučena norma za temperaturu temičke obrade u središtu hrane ; preporučena norma za temperaturu čuvanja hrane na toplom tijekom serviranja hrane 3. Prikaz slučaja: Bacillus cereus u pire krumpiru

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Nutricionizam



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Klinička bolnica "Dubrava"


Citiraj ovu publikaciju:

Martinis, Irena
Nutricionist u institucionalnoj kuhinji // 5th International Congress of Nutritionists
Zagreb, Hrvatska, 2017. str. 23-23 (radionica, nije recenziran, sažetak, stručni)
Martinis, I. (2017) Nutricionist u institucionalnoj kuhinji. U: 5th International Congress of Nutritionists.
@article{article, author = {Martinis, Irena}, year = {2017}, pages = {23-23}, keywords = {HACCP, sigurnost hrane, bolni\v{c}ka kuhinja}, title = {Nutricionist u institucionalnoj kuhinji}, keyword = {HACCP, sigurnost hrane, bolni\v{c}ka kuhinja}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }
@article{article, author = {Martinis, Irena}, year = {2017}, pages = {23-23}, keywords = {HACCP, sigurnost hrane, bolni\v{c}ka kuhinja}, title = {Nutritionist in institutional kitchen}, keyword = {HACCP, sigurnost hrane, bolni\v{c}ka kuhinja}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font